Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Tuesday, 23 August 2011

P/s to Asyraf Yussof :'(

                                              P/s To Asyraf Yussof : 




        Bie , baby mintak maaf okay ? baby sedar , selama ni baby asyik menuding jari dekat bie jea ,asal kitaa gadoh , bie jea yg selalu mengalah , walaupon sebenrnyea baby yg keras kepala tanak mengaku itu kesalahan baby :'( baby mintak maaf sangat dekat bie . baby ni kan bodoh . dah lha tu , keras kepala pulaakk , name jea GARANG , tapii kuat MERAJUK , <3 babyy ni ego kaaaaaaaann ? fikir dri sendri jea , sebab tuh RELATIONSHIP kita always TERGANGGU .


          Pasal baby sorg , kitaa berdua mesti BERAGDUH /;'( bby pun mrah dengan diri bby sendri :'( bby dh tk tahuu nk fikir ape ? ape bie buad , baby asyek rasee nk merajuk jea , entah lha , salah bby lha niy kaaan ?  kan bgus kalau bby dh tk hidup dekat dunia ni lagii ! :'( hidup buad ape ? asyik nk mnyusahkaaann orang jeaaa kejee x'( Sedih kott , Kalauu macam nii baik dekat akhirat jea , dah tentuu-2 dapat dosaaa . 


        Bodoh tuh bodoh jugaaakk ! takpayh lha , babyy tahuu babyy ni bodoh dan baby pun mngaku yg babyy niy kuat MARAH , kalau kuat MARAH jea takpeeaaa , inii KUAT MERAJUK ! Lelaki pun BENCI x'( wahahahahahahhahahahahahahahhaha ! Kelakar betul lha ! haih . dh lha bodoh bangang ! lepastuh selalu buad bie kecewa , (BANGANGNYAA AKU) sorry to say ! tapii ni lha hakikatnyaa , Babyy nii memang teruk . 


      Babyy sendiri tak faham kenape babyy jdii mcm niy :'( maybe sebab keadaan yang MERUNSINGKAN OTAK , sampai orang yang bby sayang punn kecewa dgn bby :( hahahahahhahaha ! kecewa jeaa hidup bie bilaa dengan bby kann ? 
agaknyaa smpai akhir nntii bie tetap akan kecewa dengan babyy ^^ babyy bnciii hidup bby ! bby sukaa buad orang kecewa kannnn ? hm maafkan babyy -,- . 


     Babyy sayang bie , bilaa bie ckp : iloveyou , Baby sayang bie bilaa bie ckp : rindu babyy , Babyy sayang bie jugaaa sebab bie selaluuuuu adaa dissi babyy bilaa babyy perlukan bie :') Bie tk ensem sebab tuh babyy sayang at bie , bie tk comel sebab tuh babyy cintakan bie , x') bie punya rambut taklha berstyle , sebab tuh babyy sukaa kt bie :') ntah kenapaa , Babyy tetap rasaa macam bie ni adalah CINTA PERTAMA dan CINTA TERAKHIR baby :( . 


     Bie dah ubahh segalanyaaa dalam hidupp babyyy :') Thanks BIE , (!) iloveyousomuched <3 Babyy mintak maaf lagii sekali dekat biee :'( babyy bodoh . hm . bie , tolong jagaa diri bie baik-2 okay , :') bie sentiasa ade dlm hatii bie yang berbentuk OBOR-OBOR HATI  ini <3 Muahx !  Minggu dah raya bie , maafkan bby klau ade terkasar bhasa dgn bie :'( bby byak buad silap dgn bie , Iloveyouubie <3  harap bie bacee blog babyy :'( 

Monday, 22 August 2011

Bored -,-

 
           Perh ! bosann gilaaaaababiiiii ## (OOPS SORRY MENCARUT) hihihihihihi xD harap jeaa adaaa ramaii kawann ** tapii the one that jeehan selalu contact masa bosan is him *ASYRAF YUSSOF* hahahaha .. dah tktahuu nk contactt member yg maneaaaa ## Jeehan serabut lha . dah nak raya tahuu ? 
hmm . mood utk pergii skolah pun dah hilangg , 


             Cikguu dok pok pek pok pek dekat depan , Jeehan pulaaaa text ajeaa dekatt belakangg :) Mood pun dh hilangg , Mood jeehan sekarang cumaaa nak mainn bungaaaa apii jea :) more better kan <3 ! hahahaha :') Takk sabar , maklumlahh , raya hanya sekali dalam SETAHUN . jadii yang SETAHUN tuhlahh yang nakk dijadiikan Sejarah ## woot woot !  <3


                Harapnyaaaa tahunn nii akan lebihh bermaknaa darii tahun yg lepas hmm :'( tetibee pulak terlepas cakap pasal RAYA kan ? wahaha ** sorry - sorry tertukar topik pulak :PP


              Okay now , sambungg balikk yangg tadii tuuu yeah :*) Jadual Jeehan setiap harii bangun , tido , kencing , berak , sahur , buka , pegy/balik sekolah dan online :') naikk jemuu tahuu ? hmm , Jeehan ! wake upp , hmm hmm hmmm :'( teruk kann , ituu ajea rutin jeehan setiap harii ## nasib-2 /:  jeehan trigin tukar rutin tapiii , nk buad mcm manaa kann ?


              Okay lha to all my STALKER and my FOLLOWER :) jam menunjukkan pukul 5 ## soo jeehan nk Chaauuu dulu <3 adeee keje harus diselesaikan :) kbhaiii -_- muahhh sikiet :*


   

Wednesday, 17 August 2011

No Topics -,-

 
     Hey hari niy , Jeehan menulis blog tanpaa ade TAJUK yang tersendiri <3 entah kenape , hari ni agak merunsingkan kepala Jeehan . Everything is just make me disappointed . Kecewa dengan Family , Buah Hati , Friends and dengan semua orang , Jeehan tak faham apaa maksud (KEHIDUPAN) Setiap kali adaa sahaja bendaa yang merungsingkan , :'( 


     Hidup ni banyak cabaran dan dugaan tpii Jeehan tk dapat terima bilaa orang yang Jeehan sayang sanggup tuduh jeehan mcam-2 . Sakit sangat hatii ## Kenapaa lha kan ? Tak sangkaa .. Jeehan memang tk boleh terima semua tuh . Teruk sangat ke Jeehan sampai nk kene tuduh bnda bukan-2 macam tuh ? Jeehan sakit sangat hatii . Kenape lha mcm niyy kn ? Dia dah tk percayaa kat Jeehan lagii ke ? Sokay lha jeehan paham . ##


    Jeehan pun bukan baik sangat kan ? ## Thanks for the tuduhan sayang <3 ingatkan dia percaya dekat Jeehan rupenyaa tak . haha , mmm . Now truth me heart . Jeehan kecewa dengan dia . Kenapa dia dah tk percaya Jeehan lagii ? apee salah Jeehan dekat dia ? ** hm . Okay lha tade mood niy . Bye BLOGGER :) 




P/s to Asyraf Yussof : bie dah tak percaya dekat ayunk eh ? oh okay . takpea lha nk buad mcm mne orang dah tk percayaa kt kitaa kan ?Bie tuduh ayunk macam tuh seolah-2 bie baruu kenal ayunk 1-2 harii kan ? Tapii takpelha bie . Ayunk tetap percaya kat bie . Tak kira lha ape pun . Ayunk keewa dengan bie ## Ayunk mintakk maaf lah eh maybe cintaa kitaa tak kuat <3 bie pikirlha sendri ape yg bie dh cakap dekat ayunk tdii . -,- Sorry to say tapii bie memang dh tk sayang ayunk kan ? Kbhaii =='                       

Sunday, 14 August 2011

Ku Asyraf Ku Yussof




Yeah Now , IM TAKEN AND NOT SINGLE ALSO NOT AVAILABLE
hohoho yeah x) harap maklum . After 1 weeks Jeehan keseorangan and now i got back my LOVE <3 and the one who stole my heart was <3 KU ASYRAF KU YUSSOF ,  Mamat Poyo niy lha yang dh curik dan sudaa pun takhluki hati Jeehan yang berbentuk LOVE niy . I really LOVE him even kitorg jauh :) 
Well , tak sangka mase jeehan tgah di sakiti he comes into my live and suddenly purpose , whoaaa , unbelievable won't it ? jeehan pun agak terkejut . yeah . tak smpai sebulan jeehan SINGLE dtg pulak SI DIA yang mengubat hatii niy :D Thankyou sayang , yeah we trusted each other . <3 even kitaaa baruu kenal , 11august2011 adalah date dia propose Jeehan <3 than Jeehan tk fikir banyak terus accept him ## Hopefully Kami dicucuri Rahmat . <3 kaaaaaaaaaaaann Asyraf ? '


P/s for Asyraf Yussof : Sayang , thanks for everything , bie pegang janjii sayang dekat bie okay ? please lha , jangan mainkan hatii dan perasaan bie , Terutama sekali , jangan tipu bie <3 walau ape sekali pun , Bie jugak akan berjanjii untuk cuba jadi orang yang terbaik untuk sayang , Jadi inspirasi hatii , jadii mama , jadi gf , jadi isteri and jadi orang tmpat sayang mngaduu # All i need just your truth love for me <3 can i have some piece of that baby ? hm I will love youu forever and ever . <3 and i do in love with youu sayang , 

Jeehan/Asyraf </3