Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Monday, 22 August 2011

Bored -,-

 
           Perh ! bosann gilaaaaababiiiii ## (OOPS SORRY MENCARUT) hihihihihihi xD harap jeaa adaaa ramaii kawann ** tapii the one that jeehan selalu contact masa bosan is him *ASYRAF YUSSOF* hahahaha .. dah tktahuu nk contactt member yg maneaaaa ## Jeehan serabut lha . dah nak raya tahuu ? 
hmm . mood utk pergii skolah pun dah hilangg , 


             Cikguu dok pok pek pok pek dekat depan , Jeehan pulaaaa text ajeaa dekatt belakangg :) Mood pun dh hilangg , Mood jeehan sekarang cumaaa nak mainn bungaaaa apii jea :) more better kan <3 ! hahahaha :') Takk sabar , maklumlahh , raya hanya sekali dalam SETAHUN . jadii yang SETAHUN tuhlahh yang nakk dijadiikan Sejarah ## woot woot !  <3


                Harapnyaaaa tahunn nii akan lebihh bermaknaa darii tahun yg lepas hmm :'( tetibee pulak terlepas cakap pasal RAYA kan ? wahaha ** sorry - sorry tertukar topik pulak :PP


              Okay now , sambungg balikk yangg tadii tuuu yeah :*) Jadual Jeehan setiap harii bangun , tido , kencing , berak , sahur , buka , pegy/balik sekolah dan online :') naikk jemuu tahuu ? hmm , Jeehan ! wake upp , hmm hmm hmmm :'( teruk kann , ituu ajea rutin jeehan setiap harii ## nasib-2 /:  jeehan trigin tukar rutin tapiii , nk buad mcm manaa kann ?


              Okay lha to all my STALKER and my FOLLOWER :) jam menunjukkan pukul 5 ## soo jeehan nk Chaauuu dulu <3 adeee keje harus diselesaikan :) kbhaiii -_- muahhh sikiet :*


   

0 comments: