Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Wednesday, 17 August 2011

No Topics -,-

 
     Hey hari niy , Jeehan menulis blog tanpaa ade TAJUK yang tersendiri <3 entah kenape , hari ni agak merunsingkan kepala Jeehan . Everything is just make me disappointed . Kecewa dengan Family , Buah Hati , Friends and dengan semua orang , Jeehan tak faham apaa maksud (KEHIDUPAN) Setiap kali adaa sahaja bendaa yang merungsingkan , :'( 


     Hidup ni banyak cabaran dan dugaan tpii Jeehan tk dapat terima bilaa orang yang Jeehan sayang sanggup tuduh jeehan mcam-2 . Sakit sangat hatii ## Kenapaa lha kan ? Tak sangkaa .. Jeehan memang tk boleh terima semua tuh . Teruk sangat ke Jeehan sampai nk kene tuduh bnda bukan-2 macam tuh ? Jeehan sakit sangat hatii . Kenape lha mcm niyy kn ? Dia dah tk percayaa kat Jeehan lagii ke ? Sokay lha jeehan paham . ##


    Jeehan pun bukan baik sangat kan ? ## Thanks for the tuduhan sayang <3 ingatkan dia percaya dekat Jeehan rupenyaa tak . haha , mmm . Now truth me heart . Jeehan kecewa dengan dia . Kenapa dia dah tk percaya Jeehan lagii ? apee salah Jeehan dekat dia ? ** hm . Okay lha tade mood niy . Bye BLOGGER :) 




P/s to Asyraf Yussof : bie dah tak percaya dekat ayunk eh ? oh okay . takpea lha nk buad mcm mne orang dah tk percayaa kt kitaa kan ?Bie tuduh ayunk macam tuh seolah-2 bie baruu kenal ayunk 1-2 harii kan ? Tapii takpelha bie . Ayunk tetap percaya kat bie . Tak kira lha ape pun . Ayunk keewa dengan bie ## Ayunk mintakk maaf lah eh maybe cintaa kitaa tak kuat <3 bie pikirlha sendri ape yg bie dh cakap dekat ayunk tdii . -,- Sorry to say tapii bie memang dh tk sayang ayunk kan ? Kbhaii =='                       

2 comments:

Asyraf Yussof said...

ape ni . orang tanje je kan . bukan tuduh laaa . hm sorry . i still trust u la baby

Jeehan VVinc'Q said...

HM ouke bie :) iloveyouu