Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Tuesday, 23 August 2011

P/s to Asyraf Yussof :'(

                                              P/s To Asyraf Yussof : 




        Bie , baby mintak maaf okay ? baby sedar , selama ni baby asyik menuding jari dekat bie jea ,asal kitaa gadoh , bie jea yg selalu mengalah , walaupon sebenrnyea baby yg keras kepala tanak mengaku itu kesalahan baby :'( baby mintak maaf sangat dekat bie . baby ni kan bodoh . dah lha tu , keras kepala pulaakk , name jea GARANG , tapii kuat MERAJUK , <3 babyy ni ego kaaaaaaaann ? fikir dri sendri jea , sebab tuh RELATIONSHIP kita always TERGANGGU .


          Pasal baby sorg , kitaa berdua mesti BERAGDUH /;'( bby pun mrah dengan diri bby sendri :'( bby dh tk tahuu nk fikir ape ? ape bie buad , baby asyek rasee nk merajuk jea , entah lha , salah bby lha niy kaaan ?  kan bgus kalau bby dh tk hidup dekat dunia ni lagii ! :'( hidup buad ape ? asyik nk mnyusahkaaann orang jeaaa kejee x'( Sedih kott , Kalauu macam nii baik dekat akhirat jea , dah tentuu-2 dapat dosaaa . 


        Bodoh tuh bodoh jugaaakk ! takpayh lha , babyy tahuu babyy ni bodoh dan baby pun mngaku yg babyy niy kuat MARAH , kalau kuat MARAH jea takpeeaaa , inii KUAT MERAJUK ! Lelaki pun BENCI x'( wahahahahahahhahahahahahahahhaha ! Kelakar betul lha ! haih . dh lha bodoh bangang ! lepastuh selalu buad bie kecewa , (BANGANGNYAA AKU) sorry to say ! tapii ni lha hakikatnyaa , Babyy nii memang teruk . 


      Babyy sendiri tak faham kenape babyy jdii mcm niy :'( maybe sebab keadaan yang MERUNSINGKAN OTAK , sampai orang yang bby sayang punn kecewa dgn bby :( hahahahahhahaha ! kecewa jeaa hidup bie bilaa dengan bby kann ? 
agaknyaa smpai akhir nntii bie tetap akan kecewa dengan babyy ^^ babyy bnciii hidup bby ! bby sukaa buad orang kecewa kannnn ? hm maafkan babyy -,- . 


     Babyy sayang bie , bilaa bie ckp : iloveyou , Baby sayang bie bilaa bie ckp : rindu babyy , Babyy sayang bie jugaaa sebab bie selaluuuuu adaa dissi babyy bilaa babyy perlukan bie :') Bie tk ensem sebab tuh babyy sayang at bie , bie tk comel sebab tuh babyy cintakan bie , x') bie punya rambut taklha berstyle , sebab tuh babyy sukaa kt bie :') ntah kenapaa , Babyy tetap rasaa macam bie ni adalah CINTA PERTAMA dan CINTA TERAKHIR baby :( . 


     Bie dah ubahh segalanyaaa dalam hidupp babyyy :') Thanks BIE , (!) iloveyousomuched <3 Babyy mintak maaf lagii sekali dekat biee :'( babyy bodoh . hm . bie , tolong jagaa diri bie baik-2 okay , :') bie sentiasa ade dlm hatii bie yang berbentuk OBOR-OBOR HATI  ini <3 Muahx !  Minggu dah raya bie , maafkan bby klau ade terkasar bhasa dgn bie :'( bby byak buad silap dgn bie , Iloveyouubie <3  harap bie bacee blog babyy :'( 

0 comments: