Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Sunday, 11 September 2011

Happy Anniversery ;)

      Bismilahirahmanirahhim :) Syukur kepada allah (!) 


     Okay now marii kitaa borak-2 to all my stalker ;) Hikhikhihk ;) Okay today dah msuk 1-month anniversery kami :) Iaitu NUR AIN JEEHAN and KU ASYRAF <3 Thanks kepada yang atas tuu kerana memperkuatkan hubungan antara kami berdua . Yelah dah macam-2 dugaan dan lintangan yang dah pun berlaku dalam perhubungan kami berdua . It's hurt , 


     Biasalah allah mesti turunkan macam-2 dugaan kepada kami , Well , kami berdua anak bongsu :') Jadi masing-2 tanak mengalah . Betul jea dua-2 . Haih . kadang-2 tadea sorg pun nk mintak maaf . 
ngeehee :') Hidup ni biasalaah . 


    Korang korang korang / stalker , tolong lah doakan kami supaya hubungan kami akan lebih baik :) dan lebih bertahan okay <3 kerjasama anda amat diperlukaann . ;) suka tak sukaa tu tolong lah cakap depan-2 . Dan jgn jadi mcm minah gendut tu sukati jea nak tuduh org mcm-2 . -.- 
kami tak suke semua tu ;) harap mklum . 


    Walaupun sebulan baru rase perit+letih = macam-2 ade . maklumlah , dah faham antara satu ama lain right ;) woohoo (!) Tiada rahsia anatara kami <3 Harap semua plan kami akan berjalan dengan lancar+baik . :D senyuman ada maknaa . saja jea tanak wish dia pasal hari ni ;) Nk wish nanti pukul 12:00 malam ;) lebih best (!) T.T hishh . jangan bgitahu dia tau ;)


P/s To Asyraf Yussof :Hee sayang , baby bangga sangat harini ;) sorry tau sebab tk wish tdii pagi , saje jea ;) nak wish     malam nnti ;) lagi romantik . tak sangke kan bie bertahan dengan perangai bby . Baby harap bie takkan tipu baaby tau ;) No lying btw us sayang ;') bby akan cube jadi mama,isteri,kawan,bff dan jugak teman wanita yang terbaik utk bie ;)
ape pun masalah bie tolonglah kongsi dengan bby , tamo simpan sendri ;) kitaa jauh kaann sayang ? tapi kitaa tetap percaya antra stu sama lain . hem hem hem -.- sayang , ILOVEYOU (!)

0 comments: