Welcome to Nur Ain Jeehan Blogger , Blogger saya tidak seindah di mata tapi boleh lah jugakkan , yang dah tgok tolong lah LIKE and FOLLOW <3 Kerjsama anda amatlah diperlukan

Sunday, 18 September 2011

A n n a A l v e y r a


Babe, I mintak maaf sebab ignore you , I harap you faham ape yang terjadi dalam hati I sekarang , bgi lah I mase untuk ubat semua ni and back to normal , I tk berniat nk halau Youu keluar dri bilik tuu , I tahu you datang jauh-2 naik cab just utk tengok I dekat MIC hospital jea kann ? I mintak maaf buat semua tu , I've got no idea ape yg I nk ckp dekat you , I bace blog you , I dpt text you . I dpt called dripda you , tapi I act mcm tk tahu ape-2 , you buat mase ni I rase better you forget about ape yg kita pernah lalui dulu , I tk bermksud nk buat keputusan cenggini , just I tanak kita berhubung , yess kita cousin just . hmm . I tk dpt nk answer ape-2 lagi , otak I tgah BLURR sekarang , Blog you ade cerita pasal I right ? hahaha , Terpernjat ! bby , I rindu dekat you jugak tpi tk tahu kenape hti I tk boleh dh nk berlembut , hati ni N A K A L sgtt , hmmm , I harap you bgi I space . I bukan tanak hang dengan you just ..... hmmm , tapelah I rase ni je yg I nk ckp dekat you kot , hmm jge diri baik-2 ;') weather kita berbaik ataupun tidak I nk you please jage _____________ dia baik-2 okay . Ilovehim , kbyee . 

0 comments: